Hír

A Könyvtári Intézet képzéseinek részvételi adatai – szöveges összefoglalóval

Az OSZK Könyvtári Intézetének (KI) szakmai képzéseire és továbbképzéseire vonatkozó 2023-as részvételi adatok szerint az intézet által szervezett első féléves képzéseket összesen 230 fő fejezte be sikeresen.

A KI két szakmai képzése közül a segédkönyváros-képzésben 29 fő végzett júliusban, június harmadik hetében pedig 12 fő fejezte be a hároméves könyv- és papírrestaurátor szakmai képzés első tanévét.

A hazai továbbképzések közül 9 képzést tartott 2023 első félévében az intézet: egy 120 órás (Minőség és innováció a könyvtárban), egy 45 órás (Kutatástámogatás könyvtári környezetben: szakirodalmi, tudománymetriai és statisztikai adatbázis-használat) és hét 30 órás tanfolyamot szerveztek meg összesen 157 résztvevővel.

Határon túl két képzést is tartottak munkatársaink, Zentán (Kultúraközvetítés a digitális világban) és Királyhelmecen (Úton a felhasználók felé), összesen 32 résztvevővel. (A vajdasági képzésről szóló beszámoló itt olvasható, a Szlovákiában tartott továbbképzésről készült hírünk itt tekinthető meg.)

Részletes szöveges–képes összefoglaló

Kapcsolódó tartalom:

A Könyvtári Intézet engedélyezett továbbképzései

Képzési terv (2023)

Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.