Könyvtári Intézet

magyar

Megjelent a Háromká idei második száma

A megújult könyvtári magazin iránti nagy érdeklődésre való tekintettel lapunk mostantól kéthavonta jelenik meg.

A mostani számban a fókusz a minőségügyön van, továbbá nagyinterjúban szólal meg Kovácsné Koreny Ágnes, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár nemrég kinevezett főigazgatója és Tegdes Egyházi Dóra, a Szlovákiai Magyar Könyvtárosok Egyesületének elnöke. A lap számos további izgalmas témával várja az olvasókat!

Meghatározatlan

Kihirdették a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny nyerteseit

A nemzeti könyvtár adott otthont a 2023–2024-es tanévi országos verseny döntőjének 2024. április 22-én. A megjelenteket az OSZK részéről Gerencsér Judit általános főigazgató-helyettes köszöntötte. Az idei tanévben országosan 491 diák indult el a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Versenyen, közülük 80 iskola 181 diákja – az előző tanévhez képest nagyobb résztvevői létszám – jutott be az országos írásbeli fordulóba.

magyar

Bemutatkozott a CELISR

CELISR (Central European Library and Information Science Review), azaz a Közép-európai Könyvtár- és Információtudományi Szemle az OSZK és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Országos Műszaki Információs Központ és Könyvtár által közösen alapított új szakmai folyóirat.  

Meghatározatlan

Oldalak


További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.