Könyvtári Minőségfejlesztési Osztály

magyar

3 lépésben a partnerkapcsolatokról és erőforrásokról

A könyvtárak stratégiai és működési céljaikat kellő erőforrások meglétével, azok megfelelő ki- és felhasználásával tudják megvalósítani” – olvashatjuk a Könyvtárak Minőségi Működésének Értékelési Rendszere, azaz a KMÉR 4. kritériumhoz írt bevezetőjében.

Meghatározatlan

Munkatársunk részvétele a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Pest Megyei Könyvtárosok Szervezetének műhelynapján

2023. november 8-án tartotta a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Pest Megyei Könyvtárosok Szervezete (PEMEKSZ) a gyermekkönyvtáros-műhelynapot. A 2007 óta rendszeresen megtartott találkozókon a megye gyermekkönyvtárosai mutatják be saját könyvtáruk jógyakorlatait, valamint külső előadók segítségével tájékozódnak a terület újdonságairól.

Meghatározatlan

Munkatársaink részvételével zajlott le az EKE szervezésében megvalósuló Minőség, adminisztráció című szakmai nap

2023. szeptember 19-én zajlott le az Egyházi Könyvtárak Egyesülésének (EKE) szakmai napja. Az egyesület célja a rendezvénnyel az volt, hogy minél több egyházi könyvtáros ismerkedjen meg a minőségmenedzsment eszközrendszerével, amelynek alkalmazásával növelni tudja a szolgáltatások hatékonyságát. Könyvtári intézeti kollégáink, Bajnok Tamara és Juhász Réka a szervezeti önértékelés, valamint a stratégiaalkotás és -megvalósítás témájában adtak elő és tartottak workshopot.

Meghatározatlan

Oldalak


További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.