Hír

Múzeumok éjszakája a KSZK-ban is: A DIAFILM ÖRÖKZÖLD – DIAFILMMEL TRENDBEN VAGYUNK

Múzéj_2023

TRendállítás 2023 – Múzeumok Éjszakája az OSZK-ban

 Június 24-én a nemzeti könyvtár zsongása is megtölti majd Szent Iván éjszakáját. Színes programkínálattól csillog majd az este, amelyben minden korosztály találhat valami maradandót.

Az idei Múzeumok Éjszakája is bepillantást enged az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) világába. Legyen szó magyar vagy angol nyelvű épületsétáról, a könyvtár titkos zugairól, óriás kirakókról, kézműves-foglalkozásokról, kiállításokról, színpadi produkciókról, aukciókról, könyvturkálóról, ruhabemutatóról, fotósátorról, diafilmnézésről, szabadulószobáról vagy Oberfrank Pál hangjáról Zircen, mindenki magával viheti az éjszaka színeit és hangjait a hétköznapokba.

A rendezvény napján 9 órától másnap hajnali 1 óráig ingyenes beiratkozási lehetőséget biztosítunk mindenkinek, továbbá a meglévő olvasójegyek meghosszabbítása is díjtalan lesz. A hosszabbítás a 2024. évi Múzeumok Éjszakájáig érvényes.

 VII. szint -KÖNYVTÁRTUDOMÁNYI SZAKKÖNYVTÁR:  A DIAFILM ÖRÖKZÖLD – DIAFILMMEL TRENDBEN VAGYUNK

Családi programot kínál a VII. emeleti Könyvtártudományi Szakkönyvtár: olvasótermében 18 és 20 órakor diafilmvetítést láthatnak kicsik és nagyok. Az érdeklődők megismerhetik a diafilmgyártást, valamint diafilm, hangosított dia, illetve mozgófilm formában láthatnak klasszikus gyermekmeséket.

Az este folyamán a vállalkozó kedvűek saját diát készíthetnek. Lesz társasjáték és diamesés színező is!

Helyszín: VII. szint, Könyvtártudományi Szakkönyvtár
Időtartam: 60 perc
Időpontok:

  • 18.00
  • 20.00

További információk


 

Share

További oldalak

 

Kapcsolat

Cím: 1016 Budapest, Szent György tér 4-6. (Budavári Palota F épület)
Postacím: 1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3725

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.